1000 km voor Kom op tegen Kanker

De Dag tegen Kanker is een mooi moment om mee te delen dat ik mij ga engageren om volgend jaar mee te doen aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Zoals de meesten onder jullie weten ben ik een enthousiaste fietser en probeer ik mij jaarlijks een doel voorop te stellen waar ik naartoe kan werken.

Dit jaar tijdens het hemelvaartweekend, heb ik voor het eerst van de 1000 km gehoord, en ik was meteen gecharmeerd door de mooie combinatie van goede doel en sportieve uitdaging. In de loop van dit jaar is dan ook bij mij het idee gerijpt om hier zelf aan mee te doen. En nu het einde van het fietsseizoen in zicht is, heb ik de knoop doorgehakt om mij er 100% voor in te zetten om deel te nemen aan de 1000 km!

Net zoals bij zoveel mensen heeft, de vreselijke ziekte die kanker is, ook bij mij in de omgeving al zijn impact gehad. Het gevoel van onmacht en het feit dat je niets kan veranderen aan die situatie is gewoonweg verschrikkelijk. Door deel te nemen aan deze actie, hoop ik op één of andere manier, toch een heel klein beetje een verschil te maken voor alle mensen die, nu en in de toekomst, dag in, dag uit, moeten vechten tegen kanker.

Natuurlijk zal ik dit avontuur niet alleen tot een goed einde kunnen brengen. Hiervoor hoop ik op zoveel mogelijk steun van iedereen uit mijn omgeving te kunnen rekenen. Concreet gezien, is de eerste doelstelling om € 5000 te verzamelen voor Kom op tegen Kanker als “inschrijvingsgeld” om mee te mogen doen aan de 1000 km.

Via deze site en mijn Facebookpagina zal ik jullie uitvoerig op de hoogte houden van het hele traject van vandaag tot het hemelvaartweekend!

Alvast hartelijk dank,

Gr.

Kim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *