Bronze Partner: MARTENS BOUWMATERIALEN

Graag stel ik u voor aan de laatste nieuwe partner van Kim Komt op tegen Kanker:

MARTENS BOUWMATERIALEN

Dé partner voor al jouw klinkerwerken en bouwmaterialen. Ga je bouwen of verbouwen? Zoek je een specialist voor de aanleg van je terras, oprit of tuinbestrating? Of ben je zelf aannemer in de bouw? Eén adres: Martens Bouwmaterialen. Voor advies, service én vakwerk!

AANLEG VAN TERRASSEN EN OPRITTEN

Inritten, terrassen, maar ook parkings, tuinmuurtjes en trappen. Jouw tuinverhardingen zijn bij onze ervaren vakmannen in goede handen. Kies uit de meest uiteenlopende materialen. Van kasseien en natuursteen tot waterdoorlaatbare betonklinkers.

ALLES VOOR JOUW BOUWPROJECT

Met ruim 50 jaar ervaring is bouwmaterialenhandel Martens in Stevoort, Hasselt en omstreken dé referentie voor particulieren en professionals. Met ons uitgebreide en up-to-date aanbod hebben we alles om van jouw project een succes te maken. Van grondwerken en betonleveringen tot bouwblokken, welfsels en vloeren.

Uiteraard willen wij Martens Bouwmaterialen van harte bedanken voor hun steun!

 

Ook partner van Kim Komt op tegen Kanker worden?

Indien u ook interesse hebt om uw bedrijf in de kijker te zetten en partner te worden van Kim Komt op tegen Kanker, kan u contact opnemen met Kim. Er zijn verscheidene mogelijkheden om samen te werken, maar meer info kan u terugvinden in ons sponsordossier hieronder.

Bij vragen of opmerkingen, neem gerust contact op:

Tel: 0472/391739
E-mail: kim_nagels@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *