Onverhoopte opbrengst voor 1000km campagne!

Laatste rechte lijn

Vandaag is het nog exact 10 dagen tot de start van de 1000 km. De spanning begint stilaan te stijgen en de laatste intensieve trainingen zijn bijna achter de rug. Maar 15 mei staat ook in de agenda omcirkeld om een andere reden. Vandaag is namelijk de laatste kans om de benodigde € 5000 over te schrijven.

Eindbalans

Nu de financiën afgesloten zijn, is het natuurlijk het ideale moment om de eindbalans op te maken. Ik ben dan ook enorm trots om jullie te melden dat we in totaal maar liefst

€ 8627,75

ingezameld hebben voor Kom op tegen Kanker! Hiermee is de doelstelling ruimschoots overschreden en zijn zelfs mijn stoutste verwachtingen overtroffen!

Ik heb lang getwijfeld om deel te nemen aan de 1000 km. Niet zozeer voor de sportieve uitdaging, want dit heb ik grotendeels zelf in de hand. Maar ik zag het verzamelen van € 5000 als een grotere uitdaging omdat dit natuurlijk toch een hele smak geld is. Onder het motto “niet geschoten, is altijd mis” heb ik mij toch in dit avontuur gestort. Het doet mij dan ook geweldig veel plezier dat we zelfs meer dan 1,5 keer het benodigd bedrag inzamelden!

In het grote plaatje van onderzoek, preventie en zorgprojecten i.v.m. kanker, is dit bedrag slechts een klein kruimeltje. Maar toch ben ik ervan overtuigd dat dit een verschil maakt, want vele kleintjes maken een groot.

Dank u, Merci, Danke, Thank you, Gracias!

Alleen zou ik dit natuurlijk nooit voor elkaar gekregen hebben. Daarom wil ik van de gelegenheid gebruik maken om de nodige mensen te bedanken:

  • iedereen die een gift heeft gestort met mijn actienummer
  • iedereen die heeft deelgenomen aan één of meerdere van onze acties
  • alle sponsors en partners
  • alle vrienden en familie die hebben geholpen op alle mogelijke manieren
  • Jolien om mijn zotte ideeën te steunen 🙂

Details van de opbrengst

Iedereen die hierin geïnteresseerd is, kan in onderstaande file de details terugvinden over hoe we aan dit totaalbedrag geraakt zijn.

Overzicht resultaat KKOTK 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *