1000 km 2018 !?

Ondertussen ligt de 1000 km alweer meer dan twee maanden achter ons. Zoals je hier kan lezen, was het een onvergetelijke en positieve ervaring. Het was dan ook geen moeilijke beslissing om ook in 2018 aan de start te staan!

Tijdens en na de 1000 km, heb ik veel mensen gesproken die het zelf ook voelden kriebelen. Daarom heb ik besloten om dit jaar maar liefst 3 teams in te schrijven!

Wanted: geëngageerde fietsers

Alleen kan ik natuurlijk geen 3 teams bevolken, dus daarom ben ik op zoek naar compagnons om het traject tot en met hemelvaart 2018 tot een goed einde te brengen. Elk team kan 1 tot 8 personen bevatten, dus afhankelijk van het verzamelde budget, zouden er tot 24 personen kunnen deelnemen onder onze vlag.

Elk team moet minstens € 5000 inzamelen voor Kom op tegen Kanker om te mogen deelnemen. Daarom zoeken we vooral mensen die, behalve graag fietsen, ook hun steentje bijdragen bij de fondsenwerving. Concreet wil dit zeggen, helpen bij de acties, mee nadenken over nieuwe acties, op zoek gaan naar sponsors,… Kortom, het is niet enkel op de fiets stappen tijdens de 1000 km.

Fiets je graag? Wil je ook een (kleine) bijdrage leveren in de strijd tegen kanker? Ben je iemand die van een uitdaging houdt? Zie je een deelname aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker zitten? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken!

Begin september zullen we een eerste vergadering organiseren om de nodige praktische afspraken te maken. Als je dus interesse hebt om deel te nemen, kan je mij best contacteren voor het einde van de maand. Ik laat je dan weten waar en wanneer onze startvergadering zal plaatsvinden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *