Home » Acties » Kerstkaartjes verkoop

Kerstkaartjes verkoop

Eindejaarsperiode

De dagen worden korter en het einde van 2017 is reeds in zicht. Hiermee breekt één van de gezelligste periodes van het jaar aan. Dit is ook een periode van tradities en gebruiken.

Eén van die tradities is elkaar gelukwensen bezorgen en laten zien dat je aan elkaar denkt. Dit kan op allerhande manieren, maar volgens ons is er niets persoonlijker dan een mooi kerst- of nieuwjaarskaartje.

Paula Haes

Daarom hebben wij Paula Haes gevraagd om voor ons vijf wenskaartjes te ontwerpen. Deze zullen we verkopen in pakketjes per vijf. De opbrengst hiervan, gaat uiteraard naar Kom op tegen Kanker. De unieke ontwerpen zullen ervoor zorgen dat je kaartje er onmiddelijk uitspringt. Meer info over Paula Haes kunnen jullie vinden op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/paulahaescards.

In deze drukke tijden is het niet altijd evident om regelmatige contacten te onderhouden met alle vrienden en kennissen. Maar met onze kaartjes kan je laten zien dat je hen niet vergeet. Natuurlijk steun je er Kom op tegen Kanker mee. Tenslotte help je ook mee om ons avontuur richting 1000 km een duwtje in de rug te geven.

Bestellen?

Meer info en bestellen kan je via volgende link: http://wp.me/P8g7ka-i3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *