214 x 5 = 1070 Kerstkaartjes!

Wij willen dit bericht beginnen met onze oprechte excuses aan BPost en al zijn werknemers. We hebben ervoor gezorgd dat de werkdruk, die al zo hoog is tijdens de eindejaarsperiode, nog een stukje hoger ligt. En dit door het grote aantal kerstkaartjes dat we verkocht hebben 🙂

Eindbalans

Maar terug even serieus nu. Met Kerstmis voor de deur, zijn ook onze laatste pakjes kaarten de deur uitgevlogen. Het ideale moment om de eindbalans van onze actie op te maken dus. Met zen allen hebben we maar liefst 214 pakjes kerstkaarten verkocht. Dit betekent dat we een winst van maar liefst € 1513,87 behaald hebben. Dit bedraag gaat integraal naar Kom op tegen Kanker!

Dank u wel!

Dit resultaat is absoluut onverhoopt, dus willen wij iedereen die ons gesteund heeft van harte bedanken. Ook een welgemeende dankjewel aan Paulien Haesevoets van Paula Haes Cards . Zij heeft de vijf prachtige ontwerpen gemaakt en ervoor gezorgd dat we de pakjes mooi gesorteerd en verpakt konden ontvangen. Neem zeker ook een kijkje op haar pagina via de link hieronder.

 

Zalige Kerstmis

Ten slotte rest ons enkel nog om iedereen een warm en gezellig Kerstfeest toe te wensen in naam van alle leden van Kim & Co Komen op tegen Kanker!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *