Kim & Co Kwist tegen Kanker

1000 km 2019

Op onze website is het de laatste maanden zeer stil geweest. Maar schijn bedriegt, want achter de schermen zijn we reeds druk in de weer voor ons volgende werkjaar.
We hebben ondertussen enkele personen die ons team gaan versterken. Daarom willen we voor 2019 de lat nog een stuk hoger leggen dan vorig jaar. We hebben dit jaar maar liefst 8 teams ingeschreven! Concreet wil dit zeggen dat we € 40.000 moeten inzamelen voor Kom op tegen Kanker. Dit is een hele uitdaging en zal veel inzet van onze complete ploeg vergen.

Kim & Co Kwist tegen Kanker

Daarom vliegen we er op zaterdag 10 november met veel goesting in, voor ons eerste evenement. We nodigen jullie graag uit om samen met ons een gezellige avond te beleven waarbij jullie algemene kennis op de proef gesteld wordt. Actua, geschiedenis, sport en cultuur, het zal allemaal de revue passeren. Maar heb geen angst, je moet zeker geen raketgeleerde zijn om deel te kunnen nemen. Wij zorgen voor een fijne omkadering en de nodige drank en versnaperingen.

Praktische info

Praktisch gezien kan je deelnemen in een team van 1 tot 5 personen. De quiz zal doorgaan in het G.C. D’Erckenteel in de Parkstraat in Terkoest.
Iedereen is welkom vanaf 19u en we beginnen eraan om 20u. Een einduur is niet voorzien, maar jullie zijn zeker welkom om na de quiz, samen met ons, nog iets te drinken.

De kostprijs per ploeg is € 20 en moet betaald worden aan de inschrijvingstafel op de avond van de quiz. Inschrijven kan via een e-mail naar kimencokwis@gmail.com of via een telefoontje naar 0472/391739. Let op: inschrijven kan zolang er plaats beschikbaar is, wees er dus snel bij! Wij hebben er alvast veel zin in en hopen dat we heel veel ploegen mogen ontvangen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *