In rechte lijn naar de 1000 km 2019

Dag tegen Kanker

Op 18 oktober is het de jaarlijkse dag tegen kanker. Op deze dag is het de bedoeling om iedereen die vecht tegen kanker een hart onder de riem te steken, door te laten zien dat ze er niet alleen voor staan. Praktisch gezien kan dit natuurlijk op vele verschillende manieren, maar voor ons begint het de traditie te worden om op deze dag ons programma voor de komende 1000 km uit de doeken te doen. Door hetgeen we plannen te doen, hopen we ons steentje bij te dragen in de strijd tegen kanker.

2019

Vooraleer we vooruitblikken naar 2019, willen we toch ook nog eens terugblikken naar de voorgaande edities. Voor ons team begon het in 2017 met een solodeelname. Na de positieve ervaring, vond ik vorig jaar een 8-tal compagnons die samen met mij de uitdaging wouden aangaan. Met 3 ingeschreven teams, was het doel € 15 000 inzamelen en met een finaal bedrag van € 25 072 gingen we hier ruimschoots boven.

Ook dit jaar kregen we weer veel positieve reacties van geëngageerde fietsers die het zien zitten om mee te stappen in ons verhaal. Op dit moment zijn we reeds met 11 maar hier zullen in de komende weken mogelijks nog enkele teamleden bijkomen. Met deze fietsers, is het de bedoeling om maar liefst 8 teams aan de start te krijgen. Dit wil zeggen dat we minstens € 40 000 voor Kom op tegen Kanker in het laatje moeten brengen. Van een uitdaging gesproken!

 

2017

2018 2019

Aantal deelnemers

1 9 15*
Aantal teams 1 3

8*

Totaal ingezameld bedrag voor KotK € 8 627,75 € 25 072

€ 40 000*

*  Dit is onze doelstelling voor de campagne van dit jaar

Programma

Om deze uitdaging tot een goed einde te brengen, hebben we natuurlijk samen een plan van aanpak opgesteld. Zoals gebruikelijk steunen we op drie pijlers als bron van inkomsten (meer info op www.kimkotk.be/fondsenwerving):

  • Sponsoring: In ruil voor een bedrag leveren wij publiciteit op onze outfits en website
  • Giften: Iedereen die een gift rechtstreeks aan Kom op tegen Kanker doet met ons actienummer, zorgt ervoor dat onze teller oploopt
  • Acties: Door het organiseren van acties genereren wij winst die integraal naar Kom op tegen Kanker gaat.

Na veel nadenken over allerhande acties hebben we samen deze (voorlopige) kalender opgesteld:

Datum Actie Locatie
10/11/2018 Kim & Co Kwist tegen Kanker D’Erckenteel Terkoest
30/12/2018 Kartwedstrijd Fastlane Karting Bilzen
17/02/2019 Ontbijtmand actie Aan huis geleverd
Maart 2019 Eetdag Nog niet vastgelegd
28/04/2019 Auto meeting Alken centrum

 

Zoals jullie zien, hebben we een heleboel plannen en is de agenda goed gevuld. Meer informatie over de acties kan je gaandeweg terugvinden op onze website en Facebook pagina. Wij hopen ook dat we op veel respons mogen rekenen van iedereen die ons wil helpen om hier stuk voor stuk geslaagde evenementen van te maken. En natuurlijk als allerbelangrijkste, om ons te helpen om zoveel mogelijke middelen te verzamelen in de strijd tegen kanker!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *