Geslaagde eerste Spaghettidag!

Eerste editie

Afgelopen weekend vond alweer de zesde actie van ons werkjaar plaats. Op zaterdag 17 maart ontvingen we onze gasten in het D’Erckenteelcentrum in Terkoest voor de eerste editie van onze Spaghettidag.

Ook deze keer lag de spanning iets hoger omdat deze actie voor de eerste keer georganiseerd werd. Maar net zoals bij de Quiz en Kerstmarkt konden we enkel maar vaststellen dat ons team heel wat organisatietalent in de rangen heeft en op heel wat steun kan rekenen.

211 porties spaghetti

We waren dan ook heel blij met de gezonde opkomst. In de aanloop naar het evenement begonnen onze inschrijvingen stilaan overtuigende proporties aan te nemen. Voor diegenen die niet aanwezig konden zijn, was er daarnaast nog de mogelijkheid om kilo’s verse spaghettisaus te bestellen.

De dag zelf kon men ‘s middags komen eten tussen 12u en 14u of ’s avonds tussen 17u en 19u30. Het D’Erckenteel vormde daarbij een aangenaam decor waarin groepen mensen gezellig samen kwamen voor een lekkere spaghetti en een goede babbel over de weetjes van de dag. Dit alles onder de goede zorgen van onze teamleden en vrijwilligers. Na een sfeervolle dubbele shift keerden uiteindelijk ook de laatste gasten voldaan huiswaarts en kon er als team teruggeblikt worden op een geslaagde actie. In totaal kende onze eerste spaghettidag 211 eters en 18 kilo afhaalsaus.

Mooi resultaat

Ook ditmaal is geld inzamelen voor Kom Op Tegen Kanker de hoofdreden voor het organiseren van deze actie. Het exacte bedrag kunnen we nog niet mededelen omdat de rekening van de brouwer en de slager nog moeten gemaakt worden. Maar met onze huidige schattingen hopen we toch een bedrag van maar liefst € 2000 te kunnen storten op de rekening van Kom op tegen Kanker! Enkele snelle rekensommen later kunnen we daarbij ook vaststellen dat onze vooruitgang richting de 1000km 2019 helemaal op schema ligt. Op naar de volgende!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *