De ochtenstond heeft goud in de mond!

Als zoete broodjes…

Afgelopen zondag 16 februari, organiseerden we reeds voor het vierde jaar op rij onze Valentijn ontbijtmanden actie. Jaar na jaar is deze actie gegroeid, en dat was ook dit jaar niet anders. Door praktische en organisatorische redenen hadden we beslist om het aantal inschrijvingen te beperken. Reeds meer dan een week op voorhand, was deze limiet al bereikt!

De vooringepakte mandjes klaar om afgewerkt te worden.

Vele handen maken licht werk

Uiteindelijk werden er maar liefst 404 ontbijtmanden aan de man gebracht! Daarvan werden er 363 aan huis geleverd en 41 afgehaald. Om 5 uur werden de kraakverse broodjes en zondagskranten afgehaald bij Bakkerij De Eik en om 5u30 begon onze enthousiaste ploeg aan het inpakken van de manden. Bij de meesten nog met kleine oogjes weliswaar. Al snel kende ieder zijn taak en plaats in het geheel en tegen een vlot tempo werden de voorgevulde mandjes voorzien van broodjes en ingepakt. Om 7u42 waren reeds alle 404 manden ingepakt! Straffe prestatie van ons inpakteam!

Vervolgens werden de manden klaar gezet per route en in de juiste auto’s ingeladen. Om ze op tijd op ieders ontbijttafel te krijgen, waren er maar liefst 15 chauffeurs onderweg op 24 routes.

Plaatsen waar een ontbijtmand werd afgeleverd.

Dit is allemaal stipt en vlekkeloos verlopen, op één route na. Helaas hebben we op deze route verschillende kleine incidenten gehad, waardoor de vertraging helaas serieus is opgelopen. Hiervoor willen wij nogmaals uitvoerig onze excuses aanbieden. We hebben reeds in detail besproken wat er exact is misgelopen. Vervolgens zijn er ook al verschillende acties vastgelegd om gelijkaardige incidenten volgend jaar te vermijden!

Een deel van ons enthousiaste team aan het werk!

Dank jullie wel!!

Dat onze actie opnieuw een groots succes was, kunnen we ook zien aan de opbrengst. Dankzij het grote aantal verkochte manden en dankzij de gulle steun van onze sponsors, kunnen wij maar liefst € 9.872 storten op de rekening van Kom op tegen Kanker! Dit is zo maar eventjes bijna 20% van het totale benodigde bedrag om onze 9 teams aan de start van de 1000 km te krijgen! WAUW!!

Tot slot rest ons nog iedereen te bedanken:

 • Al onze enthousiaste helpers die hun nachtrust hebben opgeofferd om ervoor te zorgen dat alles in orde kwam
 • Onze sponsors:
 • Ten slotte natuurlijk iedereen die ons het vertrouwen heeft gegeven om een mand te mogen leveren!

DANK U WEL!!

4 Replies to “De ochtenstond heeft goud in de mond!”

 1. Heel tevreden over de goed gevulde ontbijtmand, wat een leuke verrassing!!!
  Ook de stipte levering, tot op de ontbijttafel, Dank u wel voor de koerier.

  Proficiat voor het nobele initiatief.

 2. Proficiat voor dit mooie initiatief! Het was een goed gevulde ontbijtmand, de broodjes waren super-lekker en vers, het roosje een fijne verrassing! We kregen een dubbel warm gevoel: een leuk geschenk voor Valentijn en een duit in het zakje voor Kom op tegen kanker. Hartelijk dank!

 3. Het was een heel leuke verrassing ! Krakend verse broodjes en allemaal lekkere dingen voor erbij ! We genieten nog altijd van de prachtige roos ! Proficiat voor de goede organisatie aan het hele team !

 4. Dankjewel aan iedereen die meegewerkt heeft aan dit mooi initiatief!
  Het was weer helemaal in orde, zelfs het leveringstijdstip was perfect :))
  We hebben er erg van genoten!
  Groetjes en tot volgende keer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *