Vele kleintjes maken een grote

Beste vrienden van Kim & Co Komen op tegen Kanker,

Aangezien wij de voorbije jaren reeds op uw steun mochten rekenen, door een gift te doen of door deel te nemen aan één van onze acties, is Kim & Co Komen op tegen Kanker” (Kim & co KOTK) u wel bekend.

Sedert 2017, toen onze oprichter Kim Nagels solo deelnam aan de “1000 km fietsen voor Kom op tegen Kanker (KOTK”)”  nemen wij jaarlijks als groep Kim & Co KOTK deel aan dit evenement.

Ondertussen zijn wij een groep van 18 mannen en vrouwen, verdeeld over 9 teams, die maar liefst samen 9000 km fietsen voor dit goede doel.

Door giften en door diverse acties te organiseren engageerden wij ons om voor 2020 het inschrijvingsgeld van € 49.500 in te zamelen voor KOTK. Corona heeft daar echter een stokje voor gestoken, zodat het fietsen dit jaar niet kon doorgaan en wij ook vele acties niet konden organiseren. Desondanks hebben wij toch  € 29.500 kunnen schenken aan KOTK.

Ook volgend jaar willen wij “Kom op tegen Kanker” volop blijven steunen door van 13 tot 16 mei 2021 deel te nemen aan de 1000 km fietsen en € 49.500 in te zamelen.

Wij vragen u dan ook, steun alstublieft het wetenschappelijk onderzoek, doe een gift en vergroot de kans op genezing. Artsen en onderzoekers zijn positief en maken zich sterk dat ze op termijn veel kankers zullen klein krijgen, ook de meest complexe. Dat kan enkel als u mee de wetenschappers steunt, zodat ze hun onderzoek onverminderd kunnen voortzetten. Hiervoor zijn nieuwe fondsen dringend nodig.

Denk aan wat u mogelijk maakt, want iedereen met kanker wil blijven leven. Met uw gift helpt u die wens waarmaken voor een familielid, een vriend(in), een buur, een collega,…

Voor giften vanaf € 40 die u dit jaar, in 2020 dus, nog doet geldt uitzonderlijk een fiscaal  voordeel  van 60%.

Vb : een gift van € 50 aan “Kom op tegen Kanker” kost u na fiscale aftrekbaarheid slechts € 20, een gift van € 40 kost  u € 16.

Uw gift kan u rechtstreeks storten aan “Kom op tegen Kanker” op rekening BE14 7331 9999 9983 met vermelding “Gift 170 178 741, dan telt dit bedrag ook mee als inschrijvingsgeld voor de 9 teams van “Kim & Co Komen op tegen Kanker”.

Wij rekenen op jouw steun.

Doen ! Hartelijk dank.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *