Home » Elinore actie

Elinore actie

Een goede maand voor het finale evenement van ons werkjaar verrassen we jullie graag met deze unieke samenwerking. Dimitri Derwael, het paar werkhanden achter Elinore guitars, bouwt namelijk aan ELNR04JSPM, een custom built elektrische gitaar die we mogen veilen voor Kom Op Tegen Kanker. Naar zijn gewoonte wordt deze gebouwd met veel authenticiteit in de rauwe materialen en aandacht voor detail in de afwerking.

Zo wordt de body bijvoorbeeld uitgevoerd in karaktervol roodbruin mahonie (mahogany) hout. Voor de nek viel de keuze op een vijfdelig design uit gevlamde esdoorn (maple) en sapelli. Verder zal het fretboard bestaan uit met sapelli gebonden esdoorn. Een Hipshot brug, Sperzel locking tuners, Irongear Rolling Mill PAF humbuckers voor de brugpositie en Irongear Alchemist 90 P90 humbuckers voor de nek positie brengen dit design tenslotte tot leven.

Een bod uitbrengen kan HIER.

  • Product
   • Current Price
   • Bids Placed
   • Ending

 

ELNR04JSPM krijgt momenteel op ambachtelijke wijze vorm vanuit een karaktervolle mahoniehouten basis. Kijk hieronder mee hoe Dimitri daarin te werk gaat:

De nice fit van neck en body zijn een mooie weergave van Dimi’s vakmanschap. Check het filmpje hieronder.

Daarna worden de cavities verder bijgewerkt. Beitelen en schuren tot in detail.

De elegante fit tussen neck en body:

And then: bringing it to life!

Huidige status: