Home » Kim & Co Karten tegen Kanker

Kim & Co Karten tegen Kanker

Heb jij ook een “need for speed”? Hou jij er ook van om zo snel mogelijk een bocht door te komen? Meet jij je graag met andere mensen om te zien wie het snelst is? Of kart je gewoon eens graag voor je plezier zonder al te veel druk?

Bij ons zijn jullie allemaal aan het juiste adres!

Kim & Co Karten tegen Kanker

Voor onze volgende actie zullen we namelijk opnieuw een kartwedstrijd organiseren! Deze zal plaatsvinden op zondag 24 november bij Fastlane Karting te Bilzen. We beginnen eraan om 9 uur en afhankelijk van het aantal deelnemers zullen er 2 tot 4 wedstrijden plaatsvinden.
We zullen eerst een kwalificatie van 10 minuten rijden waarbij het de bedoeling is om een zo snel mogelijke rondetijd te rijden. Aan de hand van deze rondetijden zullen we dan de indeling van de deelnemers per wedstrijd maken. Op die manier houden we het plezant voor iedereen en kan je tegen piloten van hetzelfde niveau rijden. Het is ook mogelijke om aan meerdere wedstrijden deel te nemen.

Ontbijt

We zullen er ook voor zorgen dat jullie geen honger moeten lijden. Voor iedereen die heeft gereserveerd zorgen we voor een ontbijtbuffetje. Verse broodjes, beleg, koffiekoeken en drank zullen ervoor zorgen dat jullie helemaal klaar zijn om het beste van jullie zelf te geven. Natuurlijk kunnen supporters die niet racen, ook inschrijven voor het ontbijtbuffet. Supporteren gaat natuurlijk ook beter met een volle maag. Het ontbijt kost € 10 per persoon en op voorhand inschrijven is nodig.

Praktische info

Elke piloot zal 10 minuten kwalificatie en 20 minuten wedstrijd rijden. Per wedstrijd zal er een klassement beschikbaar zijn.
De kostprijs voor deelname bedraagt € 40 per wedstrijd (10 min kwalificatie + 20 min race). Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier of via een telefoontje naar 0472/391739. Hierna zal je een bevestiging ontvangen met de betalingsgegevens en de laatste praktische informatie. We hopen jullie tegen te komen op het circuit op 24 november!

 

De online inschrijvingen zijn afgesloten, inschrijven enkel nog mogelijk via 0472/391739