Home » Partners

Partners

Platinum:

ALK-REIZEN

.

VANDERMAESEN

Vandermaesen Viswaren heeft een uitgebreid aanbod aan vis voor zowel horeca & catering, retail, groothandels, vishandelaars als viswinkels. Ook als particulier kan u bij hen terecht voor de meest verse vis, schaal- en schelpdieren en zelfs ter plaatse gemaakte sushi. Je kan hen vinden in Heusden-Zolder, Genk en Beringen.


FERDINAND PIERLET

 

WINTMOLDERS LANDBOUWMACHINES

Modernisering is in de land- en tuinbouw aan de orde. Door middel van nieuwe machines en nieuwe techniek trachten wij onze en uw onderneming te optimaliseren, zodat zo efficiënt mogelijk gewerkt kan worden.

Jarenlange ervaring, bewezen servicekwaliteit, goed geschoold personeel en een constante drang naar verbetering maken Wintmolders tot een uiterst geschikte partner.

Op onze website geven wij u een overzicht van onze kwaliteitsproducten, onze servicediensten en ons occasie aanbod.

U kunt ons altijd vrijblijvend contacteren voor informatie over onze producten en diensten.

Wij hopen u te verwelkomen als klant!

Triple Gold:

HEGGE

Metaalverwerking in de brede zin van het woord is waarschijnlijk de kortste en compleetste omschrijving van de activiteiten die Hegge kan aanbieden.

Sinds 1893 wordt er bij Hegge door de aandeelhouders en medewerkers met passie aan metaalverwerking gedaan. Hierbij zijn kwaliteit, flexibiliteit, eerlijkheid, betrokkenheid, efficiëntie en een goed resultaat de kernwaarden van ons bedrijf.

Wij bieden u een waaier van metaalbewerkingen aan:

  • Metaalschrijnwerk: productie, leveren en plaatsen van aluminium ramen, deuren, gevelwanden, koepels, wandbekleding, …
  • Toelevering: lasersnijden, ponsen, afkanten, plooien, buigen, knippen, TIG-lassen, MAG-lassen, MIG-lassen, robot-lassen, puntlassen, perswerken hydraulisch, perswerken mechanisch, zagen, boren, tappen, poedercoating.
  • Spatschermen: productie van aluminium spatschermen uit traanplaat. Al of niet voorzien van toebehoren zoals ophangbeugels, gummi zijkant, …

Gold Partner:

SUNNY ENERGY

Sunny Energy is de specialist in fotovoltaïsche zonnepanelen. Dit zowel voor particuliere installaties als grote installaties voor bedrijven. Uw installatie wordt volledig ontworpen en gebouwd naar uw wensen en noden. Sunny Energy biedt hierbij de beste ondersteuning, van ontwerp tot plaatsing.  De installatie wordt volledig geplaatst door eigen ploegen en is opgebouwd uit kwaliteitsmateriaal. De volledige administratie wordt uitgevoerd door henzelf, waardoor u verzekerd bent van de beste service. Dit omvat onder andere VREG/Subsidies, fiscale attesten en elektrische keuringen van de installatie. Deze prestaties worden altijd aan een vast afgesproken prijs geleverd, op die manier komt u nooit voor verrassingen te staan.

Wij wensen het complete team van Sunny Energy van harte te bedanken voor de enorme steun!
Met veel trots zullen we hun kleuren vertegenwoordigen tijdens de 1000 km!

Sunny Energy Alken

Silver Partners

MARY SHOOTS PEOPLE

Wat begon als een hobby, is de dag van vandaag uitgegroeid tot een volwaardig (bij)beroep. Op shoots, zoals een trouwdag leg ik authentieke en oprechte momenten vast. De emoties, reacties en persoonlijk contact met de mensen zijn belangrijk voor mij. Ik voel mij dan ook zeer vereerd om jullie speciale momenten te mogen vastleggen.

Een shoot is voor mij een avontuur, dat wij samen beleven en documenteren op een sfeervolle en ongeforceerde manier. Voor inspiratie kan ik jullie doorverwijzen naar mijn website (www.maryshootspeople.com).

Door mijn ervaring als eventmanager weet ik ook voor bedrijfsevents de juiste aspecten in beeld te brengen. Zo is een goede fotograaf even onmisbaar voor een event als een goede cateraar of locatie. Zonder enkele pakkende beelden is uw corporate event immers snel vergeten. Ik zorg steeds voor een uitgebreide fotoreeks van het hele event, die u nadien eenvoudig kan delen met uw klanten. Enkele bedrijven die al in de lens van Mary Shoots People keken zijn: Lancôme, Roche, Biotherm en Kolmont Woonprojecten.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie op avontuur te gaan. Trekken we er samen op uit? Stuur dan gerust een mailtje naar hello@maryshootspeople.com

 

 CAFE BANANJA

 

 

EMR TECHNICS

FEBE

FEBE is de federatie van de Belgische prefab betonindustrie. Ze streeft ernaar gunstige voorwaarden te creëren voor de lidbedrijven en hun gemeenschappelijke doelstellingen op een kwaliteitsvolle en professionele manier te behartigen.

Triple Bronze

NAGELS & CUYPERS VERZEKERINGEN

Wij zijn een onafhankelijke makelaar in verzekeringen die samenwerkt met verschillende verzekeraars. Dit geeft ons een heldere kijk op het verzekeringslandschap. Daarom staat Nagels & Cuypers sterk in oplossingen op maat.

Ons jong en dynamisch team put uit een rijke bron aan ervaring. Onze diensten zijn daarom zeer solide. Een sterke organisatie en systematische aanpak, stellen ons in staat om vanuit Alken, cliënteel in de regio Hasselt en Limburg van een specifieke en persoonlijke service te voorzien. Maak kennis met onze specifieke aanpak voor particulieren en ondernemingen op onze site.

ISOLA

Isola Belgium isoleert je woning of bouwproject precies waar en hoe je het wilt. Vloerenplafondsspouwmuurkruipkelder of zolder… Onze thermische isolatie-expertise kent geen grenzen!

Akoestische isolatie voor vloeren, wanden en plafonds  is eveneens een jarenlange specialiteit van het Isola-team. Of kies je voor een combinatie van beide met één van onze innovatieve isolatiesystemen Thermogran 25Thermogran 32 of Thermogran 34?

Om onze klanten van een complete kwalitatieve vloeropbouw te verzekeren, bieden wij ook chape en een floorservice in ons servicepakket aan. Totaalisolatie op maat in de breedste zin van het woord is dan ook onze missie.

Alle expertise in één bedrijf? Isola Belgium!

Bronze Partners

PC TOOLS

PC Tools BVBA is een jong bedrijf dat zich toespitst op de verkoop van hardware, herstellingen en upgrades van alle pc’s, laptops, tablets, …
Wij bieden zowel losse onderdelen als volledige pc-configuraties aan, uit verschillende prijsklassen.

De producten die wij aanbieden zijn stuk voor stuk geselecteerd uit kwaliteitsvolle merken, en worden U steeds aan zeer scherpe prijzen aangeboden.
Naast lage prijzen nemen wij ons ook voor van steeds een zo goed mogelijke service te leveren aan al onze klanten.

Wij richten ons zowel op particuliere, als zakelijke klanten (kmo, scholen, overheidsinstanties, …).
Bij ons kan u terecht voor een zeer breed gamma, gaande van een simpele usb-stick tot een volwaardige server of netwerkoplossing.

U kan bij ons herstellingen laten uitvoeren van pc’s en randapparatuur van alle merken. Ook indien het toestel niet bij ons werd aangekocht kan U zonder probleem bij ons terecht voor een herstelling of nazicht.

 

PC Tools

 SFINX SECURITY

finx Security werd begin 2009 boven de doopvont gehouden. Onze firma is erkend als bewakingsonderneming door de F.O.D. Binnenlandse Zaken onder het nummer 16.1133.08.

Sfinx Security bestaat uit een hecht en enthousiast team van ervaren mensen, die één voor één reeds hun sporen verdiend hebben in de bewakingssector. Wij koppelen een persoonlijke aanpak en directe communicatie aan échte service en up-to-date logistieke ondersteuning. Wij bieden onze klanten een brede waaier aan bewakingsdiensten, waardoor we voor elk veiligheidsprobleem een gepaste oplossing kunnen aanbieden.

MARTENS BOUWMATERIALEN

Dé partner voor al jouw klinkerwerken en bouwmaterialen. Ga je bouwen of verbouwen? Zoek je een specialist voor de aanleg van je terras, oprit of tuinbestrating? Of ben je zelf aannemer in de bouw? Eén adres: Martens Bouwmaterialen. Voor advies, service én vakwerk!

AANLEG VAN TERRASSEN EN OPRITTEN
Inritten, terrassen, maar ook parkings, tuinmuurtjes en trappen. Jouw tuinverhardingen zijn bij onze ervaren vakmannen in goede handen. Kies uit de meest uiteenlopende materialen, van kasseien en natuursteen tot waterdoorlaatbare betonklinkers.

ALLES VOOR JOUW BOUWPROJECT

Met ruim 50 jaar ervaring is bouwmaterialenhandel Martens in Stevoort, Hasselt en omstreken dé referentie voor particulieren en professionals. Met ons uitgebreide en up-to-date aanbod hebben we alles om van jouw project een succes te maken. Van grondwerken en betonleveringen tot bouwblokken, welfsels en vloeren.

MEDIPRO

Medipro is een orthopedische winkel waar je terecht kan voor steunzolen op maat vervaardigd in eigen atelier.
Naast maatwerk is er een grote keuze aan sportbraces kniebraces en enkelbraces.
Bij het maken van uw keuze kan u rekenen op onze vakkennis en onze jarenlange expertise.

SPAR MELAER

Onze winkel ‘SPAR’ is gelegen in het centrum van Terkoest-Alken, op de weg van Alken naar Herk-de-stad.

In de jaren 50 is mijn moeder opgestart met een voedingswinkel aan de kerk grootte 75m².
In 1981 zijn we verhuisd (200m verder) naar een grotere locatie 380m².
In 1999 hebben mijn zuster en ik het overgenomen van onze ouders.
In 2001 zijn we opnieuw verhuisd naar volledig nieuwe winkel grootte 650m².

• zondag voormiddag open 8.00-12.00
• alle verswaren: groenten en fruit, brood, kaas, charcuterie, beenhouwerij…
• alle dagen open
• alles in zelfbediening
• familiale sfeer

Supporters

OH MY GOODIES

Bij Oh My Goodies houden we van duurzaam design, gemaakt met respect voor mens én natuur. Eerlijke producten die het alledaagse leven net iets leuker maken, zoals een kopje heerlijke thee in de ochtend, een gezellige avond met vrienden of ontwaken op een koude winterochtend. Natuurlijke en tijdloze materialen, zoals hout, marmer, linnen, … die vaak nog mooier worden doorheen de jaren.

Slow living

In ons drukke bestaan – met vaak net meer en sneller – willen we aandacht schenken aan de dingen rondom ons en focussen op slow. Niet dat je daarom niets meer mag kopen of geen luxe meer mag hebben. Maar dat je je bewust wordt van wat je net koopt. Daarom selecteren wij eerlijke producten, gemaakt met vakmanschap om lang te kunnen koesteren en elke dag vrolijk van te worden. Op deze manier proberen we een klein steentje bij te dragen om de wereld een beetje mooier te maken.

 

 

Ook partner van Kim & Co Komen op tegen Kanker worden?

Indien u ook interesse hebt om uw bedrijf in de kijker te zetten en partner te worden van Kim & Co Komen op tegen Kanker, kan u contact opnemen met ons. Er zijn verscheidene mogelijkheden om samen te werken, maar meer info kan u terugvinden in ons sponsordossier hieronder.

Bij vragen of opmerkingen, neem gerust contact op:

Tel: 0472/391739
E-mail: kim_nagels@hotmail.com

Sponsordossier Kim Komt op tegen Kanker