Valentijn verwenpakket

Normaal gezien hebben we de vaste gewoonte om op de zondag na Valentijn onze royale ontbijtmanden aan huis te leveren. Dat was ook ons plan voor dit jaar, maar hier heeft een welgekend virus een stokje voor gestoken. Helaas is het voor ons onmogelijk om het logistieke huzarenstukje om alle ontbijtmanden op tijd aan huis te krijgen, tot een goed einde te brengen met de geldende maatregelen. Daarom hebben we beslist om onze ontbijtmand actie uit te stellen tot nader te bepalen datum.

Maar niet getreurd! Creatief als we zijn (ahum :)), hebben we hard nagedacht over haalbare alternatieven. En daarom zijn we ook heel trots om jullie onze volgende actie voor te stellen:

“Valentijn Verwenpakket”

Wat houdt dit in, hoor ik u denken?
Onze vuurrode tassen zullen gevuld zijn met:

  • Een fles Freixenet Cordon Negro van 75 cl
  • Een zakje chocolade hartjes van Chocolatier Valentino
  • Een prachtige roos van bij Bloemen Oyen-Jacobs
  • En twee heerlijke Valentijn cupcakes

Voor een bijkomende kost van € 2, kunnen wij ook zorgen voor een Valentijnswenskaart met een gepersonaliseerde tekst.

Zoals bij al onze acties, gaat de opbrengst uiteraard opnieuw integraal naar Kom Op Tegen Kanker. Uw geliefde(n) verrassen en tegelijkertijd het goede doel steunen dus. Twee vliegen in één klap!

Net zoals onze ontbijtmanden zullen we de Valentijn verwenpakketten aan huis leveren op het gewenste adres. Natuurlijk zal dit gebeuren op een veilige virusvrije manier. Het is dus zeker ook mogelijk, en zelfs aangeraden, om als verrassing voor iemand anders te bestellen.

Klik op de foto voor meer details

Praktische info

Een Valentijn verwenpakket kost € 20 en zal aan huis geleverd worden op zondag voormiddag 14 februari 2021. Indien u meerdere pakketten op verschillende adressen wil bestellen, dan zouden we u graag vragen om voor elk leveradres een bestelling te plaatsen. Zo zijn we zeker dat ons systeem niet in het honderd loopt.

De bestellingen sluiten op zondag 7 februari 2021.

Alvast hartelijk bedankt en hopelijk tot op Valentijnsdag!

De bestellingen zijn helaas afgelopen!